O nama

O nama

Udruga za poticanje zdravih životnih navika #ostanimozdravi, započela je s radom 2014. godine kao Škola zdravih leđa. Posljednjih godina Udruga je organizirala brojne tečajeve, radionice, vježbaonice za privatne polaznike i firme s temom prevencije križobolje a prema konceptu njemačkog preventivnog programa za prevenciju križobolje Neue deutsche Rückenschule. Udruga organizira i redovite vježbaonice za prevenciju križobolje te hodačke i planinarske grupe za poticanje aktivnog stila života.

Predsjednica Udruge i voditeljica Projekta Prevencija križobolje je Daniela Vukšić-Hršak, po struci je liječnica opće medicine a prema srednjoškolskom obrazovanju fizioterapeutkinja. Nositeljica je i licence za trenericu Nove njemačke škole leđa.

Nakon rada u obiteljskoj medicini, potpuno se posvetila radu na unapređenju zdravlja i prevenciji bolesti.

Daniela

„Medicinska je struka nošena novim tehnološkim i znanstvenim napretcima, zanemarila sami početak, a to je način života koji svaki pojedinac vodi i kojim može stvoriti temelje zdravlja ali i bolesti. Liječnik i u tom segmentu mora imati ključnu ulogu da svakog pojedinca poduči, motivira i pruži primjer, na putu očuvanja zdravlja.“